El PP reclama la construcció de vestidors al nou pavelló de la Guinardera


  • Comparteix:

Projecció virtual del futur pavelló

Projecció virtual del futur pavelló

El PP vol que el projecte de construcció del futur pavelló de la ZEM de la Guinardera inclogui vestidors per a l'equipament. El grup municipal presentarà una moció al ple de febrer perquè aquesta demanda quedi recollida al Pla d'Equipaments Esportius i es doti del pressupost necessari.

El PP recorda que el projecte de construcció del futur pavelló no preveu uns nous vestidors i que per això s'haurà de fer ús dels ja existents a la ZEM. El portaveu del PP, Álvaro Benejam, creu que això suposarà problemes de sobreocupació en les instal·lacions actuals i per a la disputa de competicions oficials.

Álvaro Benejam

Ens ha estranyat que el projecte no tingui vestidors. Un pavelló sense vestidors serà un problema. Només hi haurà els de la ZEM de la Guinardera.


Per això la moció demana incloure la construcció d'uns vestidors al futur pavelló de la ZEM de la Guinardera en el Pla d'Equipaments Esportius 2016-2019, la creació d'una partida pressupostària i l'inici del procediment administratiu per aquest projecte una vegada ja estigui construït el pavelló.

La Coordinadora d'Entitats esportives ja va reclamar celeritat en la construcció del nou pavelló i que l'equipament inclogui vestidors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.