ERC-MES vol que el Pla de l'Esport es decideixi entre l'Ajuntament, els clubs i els partits


  • Comparteix:

El pla estratègic ha de determinar el futur de l'esport santcugatenc

El pla estratègic ha de determinar el futur de l'esport santcugatenc

ERC-MES demana que el futur Pla Estratègic de l'Esport tingui una comissió formada per l'administració local, els partits del ple, la Coordinadora d'Entitats Esportives i els clubs. Els republicans presentaran una moció al proper ple perquè aquesta comissió presenti un esbós del pla abans d'acabar l'any per determinar la situació del món esportiu a Sant Cugat i les mesures per millorar-lo.

El nou pla d'equipaments i d'usos i les subvencions per als clubs esportius són alguns dels aspectes que integraran el document. Les empreses ITIK, 7 Mars i Llop seran les encarregades de liderar el pla estratègic conjuntament amb l'Ajuntament i les entitats esportives. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, espera que abans de l'estiu es concreti aquest pla que ha de marcar el futur de l'esport santcugatenc.

Al marge de la comissió mixta que proposen, els republicans demanen que el projecte tingui presents la revisió que es farà del Pla d'Equipaments municipals, la possibilitat de patrocini i mecenatge dels clubs, i la perspectiva de gènere en l'esport, entre altres aspectes. El regidor d'ERC-MES, Èric Gómez, afirma que no és suficient haver presentat el projecte al Consell d'Esports.

Èric Gómez

Creiem que el compromís ha de tenir lloc al ple municipal de la ciutat. Cal que el pla tingui la participació dels clubs i una memòria econòmica.


Altres peticions dels republicans per al pla són que es revisi el funcionament de l'OMET i els criteris per assignar espais i horaris d'entrenaments i competicions oficials. Segons els republicans, el Pla Estratègic de l'Esport hauria d'estar aprovat el primer trimestre de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.