L'Ajuntament arranjarà la tanca de l'escola La Floresta, però de moment no hi farà més actuacions


  • Comparteix:

L'escola La Floresta

L'escola La Floresta

La regidora d'Educació, Esther Salat, assegura que l'Ajuntament portarà a terme l'arranjament de la tanca que envolta el perímetre de l'escola La Floresta de forma 'urgent i prioritària'. Salat respon així les queixes de l'AMPA del centre escolar, que també demanava que es construïssin més lavabos al pati i que es rehabilités la teulada. Aquestes dues actuacions, però, no estan previstes per l'equip de govern.

L'AMPA lamentava que el mal estat de la cerca suposava l'entrada d'animals a l'escola i no garantia la seguretat de la canalla. La titular d'Educació ha explicat a Cugat.cat que l'actuació tindrà un preu de 30.000 euros i que, com a molt tard, s'efectuarà durant les vacances de Setmana Santa per no interferir amb la vida escolar.

Esther Salat

S'ha habilitat una partida per no haver d'esperar a finals de febrer. Dimarts li comunicava al director que l'arranjament de la tanca seria immediat.


Els representants de les famílies també demanaven l'arranjament del sòl del pati, però Salat ha explicat que es tracta d'una actuació més complexa que s'ha de projectar a llarg termini. D'altra banda, la regidora ha explicat que els lavabos del centre ja es van arranjar i que segueixen el reglament. En tot cas, ha explicat que l'Ajuntament posa a disposició de les escoles de la ciutat una partida de 400.000 euros, que provenen del pla d'obres de manteniment i millores, per realitzar-hi les reformes que convinguin.

L'AMPA també lamentava que les actuacions no s'haguessin dut a terme durant l'any passat. Salat ha explicat que els projectes no formaven part del pressupost corresponent, tot i que ara hi ha romanent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.