Coscubiela: 'Cal unió per garantir el màxim de llocs de feina possible a Delphi'


  • Comparteix:

La delegació de Catalunya Sí Que Es Pot i ICV-EUiA que han visitat aquest dijous Delphi acompanyats de treballadors

La delegació de Catalunya Sí Que Es Pot i ICV-EUiA que han visitat aquest dijous Delphi acompanyats de treballadors

El portaveu del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot, Joan Coscubiela, creu que si totes les administracions s'impliquen en la situació de Delphi es podrà aconseguir la reindustrialització de la planta de Sant Cugat i salvar el màxim nombre de treballadors possible. Coscubiela ha visitat aquest dijous al matí la planta de l'empresa a la ciutat, acompanyat per la diputada Marta Ribas i representants d'ICV-EUiA de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, que s'han reunit amb membres del comitè d'empresa.

Coscubiela ha dit que Catalunya necessita una indústria amb treballs de qualitat i ha posat d'exemple Delphi, que té 540 treballadors 'molt ben formats'.

Joan Coscubiela

Volem treballar a la indústria amb treballs de qualitat. El que es produeix és una cosa menor. Volem mantenir el màxim de llocs de treball de la màxima qualitat i aprofitant el capital humà que suposa 540 treballadors molt ben formats.


El portaveu de Catalunya Sí que es Pot ha dit que 'el futur de Catalunya és la indústria, no els casinos', en referència al projecte Barcelona World.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.