El Pla Estratègic de l'Esport serà una realitat a principis de 2017


  • Comparteix:

L'esport santcugatenc debatrà el seu futur

L'esport santcugatenc debatrà el seu futur

El Pla Estratègic de l'Esport tindrà una comissió mixta integrada pel govern local, l'oposició, la Coordinadora d'Entitats Esportives, els clubs esportius i altres agents esportius. És una de les conseqüències de la moció presentada per ERC-MES i Convergència, que el ple ha aprovat aquest dilluns per unanimitat. Aquesta comissió presentarà un esbós del pla abans d'acabar l'any per determinar la situació del món esportiu a Sant Cugat i les mesures per millorar-lo.

ESCOLTA-HO

El nou pla d'equipaments i d'usos i les subvencions per als clubs esportius són alguns dels aspectes que integrarà el document, que preveu que abans de l'estiu estigui constituïda la comissió per aprovar durant el primer trimestre del 2017 el pla que ha de marcar el futur de l'esport santcugatenc.

La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha recordat que la comissió integra tothom i per això és un repte ambiciós de cara a la participació.

Mireia Ingla

Per primera vegada tenim un repte ambiciós i indispensable per a Sant Cugat que pot ser el paradigma de la participació ciutadana.


Al marge de la comissió mixta, la moció també recull una revisió del Pla d'Equipaments municipals, la possibilitat de patrocini i mecenatge dels clubs, i la inclusió de la perspectiva de gènere en l'esport, entre altres aspectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.