L'AMPA de La Floresta recull més de 300 instàncies contra la 'deixadesa' en l'estat de l'escola


  • Comparteix:

L'AMPA de l'escola La Floresta presentarà a l'Ajuntament més de 370 instàncies que reclamen inversions de manteniment en el centre escolar. Segons la representació de les famílies, cal abordar l'estat de 'deixadesa' en què es troba l'escola i urgeix actuar en les zones de terres, ampliar els lavabos i en la tanca que envolta el perímetre, que serà arranjada per l'Ajuntament.

Tot i que la regidora d'Educació, Esther Salat, ja es va comprometre a actuar en la tanca que envolta el perímetre de l'escola per eliminar els forats, l'AMPA reclama més actuacions de manteniment.

La presidenta de l'AMPA del centre, Xènia Amorós, ha detallat alguns dels elements que requereixen de l'actuació del consistori.

Xènia Amorós

Per exemple només hi ha dos lavabos per a tots els infants de primària, el corriment de terres deixa cantons vius de ciment, rajoles trencades i bassals.


A més, segons l'AMPA, el centre s'hauria d'adaptar a les necessitats de persones amb mobilitat reduïda i eliminar el gran nombre de barreres arquitectòniques. Amorós insta l'Ajuntament a marcar un calendari i les actuacions necessàries per posar al dia el manteniment de l'escola.

Xènia Amorós

Volem solucions. Ens agradaria posar-nos a treballar conjuntament amb un calendari i unes propostes fermes perquè hi hagi solucions.


Diversos regidors de la CUP-PC, C's, ERC-MES i ICV-EUiA han visitat aquest divendres el centre acompanyats de membres de la junta de l'AMPA per conèixer de primera mà l'estat de la escola i les seves necessitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.