C's lamenta la brutícia causada pel botellot a Can Solà i demana accions a l'Ajuntament


  • Comparteix:

Imatge captada per C's al sector de Can Solà / Foto: C's

Imatge captada per C's al sector de Can Solà / Foto: C's

C's lamenta l'acumulació de brutícia al carrer de Can Solà, al barri homònim, i demana a l'Ajuntament que 'es netegi la zona el més aviat possible' i que s'hi instal·lin contenidors. Segons el partit, els residus s'acumulen sobretot el cap de setmana a causa de la gent que fa botellot i llença les ampolles al terra.

El portaveu del grup municipal de C's, Aldo Ciprián, ha explicat que han fet arribar un reportatge fotogràfic a l'Ajuntament perquè estiguin al cas de la situació. Ciprián ha remarcat que Sant Cugat no pot oferir aquesta imatge i que ha de posar-hi remei.

Aldo Ciprián

És una zona molt bruta i per això demanem a l'Ajuntament que netegi durant alguns períodes.


L'Assemblea de la Bici es va queixar també d'aquesta situació el mes passat i feia incidència en els perjudicis que els vidres al terre causen als ciclistes. El col·lectiu recordava que en el seu Mapa d'Inventari de la Bicicleta, facilitat a l'Ajuntament, exposava la necessitat de millorar la senyalització del carril bici en aquest àmbit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.