ERC-MES vol que la 12a escola sigui centre d'Educació Viva


  • Comparteix:

El col·lectiu reclama un centre a Sant Cugat

El col·lectiu reclama un centre a Sant Cugat

ERC-MES proposa que la 12a escola funcioni sota el model pedagògic d'Educació Viva. Per articular aquesta demanda, el grup municipal d'ERC-MES ha presentat esmenes a la moció de Convergència que insta el govern a accelerar els terminis del nou centre.

D'aquesta manera, la coalició recull les demandes del col·lectiu Educació Viva de Sant Cugat, que ja va demanar incorporar aquest model educatiu en el nou centre. La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha destacat que la posada en marxa de la 12a escola és una oportunitat per donar resposta al col·lectiu.

Mireia Ingla

El projecte de la 12a escola és una oportunitat per poder plantejar aquesta demanda de moltes famílies de Sant Cugat.


Tot i que el futur centre educatiu ja té equip directiu, ERC-MES proposa una trobada entre la conselleria d'Ensenyament, l'Ajuntament i el col·lectiu Educació Viva per trobar una alternativa perquè la 12a escola funcioni amb aquest mètode pedagògic.

A més de presentar esmenes a la moció de Convergència per incorporar la demanda d'Educació Viva, els respublicans també reclamen de nou l'execució del nou Leonardo da Vinci, l'arranjament de desperfectes d'escolesi que l'Ajuntament doni suport al Manifest en defensa de l'Escola Pública al Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.