Subvencions de 250 euros de l'AMB per als compradors de bicis elèctriques


  • Comparteix:

Bicicletes elèctriques / Foto: Diba.cat

Bicicletes elèctriques / Foto: Diba.cat

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha posat en marxa una nova subvenció de 250 euros per als primers 1.000 ciutadans del territori metropolità que decideixin comprar una bicicleta elèctrica. L'ajuda, disponible per a bicicletes amb un preu màxim 1.350 euros, es divideix en dues convocatòries de 500 unitats cadascuna. Quan s'acabi la primera, es posarà en marxa, de manera immediata, la segona.

En aquesta nova edició, hi haurà la incorporació de sis noves botigues a la xarxa d'establiments participants, que ja arriba als 29 establiments adherits a la promoció. A partir de la setmana vinent, una vegada s'hagi publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) la llista dels nous establiments adherits, els ciutadans que vulguin beneficiar-se del descompte només hauran d'anar a una de les botigues adherides, escollir una bicicleta elèctrica en el rang de preus adient (fins a 1.350 euros) i omplir un formulari, en què hauran d’acreditar que resideixen en un dels 36 municipis metropolitans.

A més, aquest descompte de 250 euros de l'AMB es podrà acumular a altres promocions i subvencions existents. Per exemple, serà compatible amb el Pla MOVEA del ministeri d'Indústria, Energia i Turisme espanyol, que atorga 200 euros per a la compra d’una bicicleta elèctrica.

Entre 2014 i 2015, l'AMB va subvencionar 1.000 bicicletes elèctriques a ciutadans metropolitans, a raó de 500 unitats cada any. La majoria dels beneficiaris va correspondre a residents de Barcelona, Sant Cugat, Badalona, l'Hospitalet de Llobregat i Cerdanyola del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.