El PSC, preocupat per robatoris al Punt Verd de Can Magí


  • Comparteix:

El PSC ha presentat aquestes imatges que mostren la manera com els desconeguts accedeixen a les instal·lacions / Foto: PSC

El PSC ha presentat aquestes imatges que mostren la manera com els desconeguts accedeixen a les instal·lacions / Foto: PSC

El PSC ha alertat de diversos robatoris que, diu, s'han produït al Punt Verd del centre, ubicat a Can Magí, i reclama a Ajuntament i l'empresa concessionària, TMA Grupo Sánchez, que hi posin remei. Segons la formació, treballadors del centre els han informat d'aquesta situació que succeeix de forma reiterada. El servei està pendent de renovar la concessió i els socialistes reclamen que el plec de condicions fixi noves exigències en matèria de seguretat.

El partit ha explicat aquest dimecres que ha engegat una sèrie de visites a serveis municipals per conèixer el funcionament, les condicions i l'estat de diferents àrees de l'administració local. Arran d'una visita al Punt Verd de Can Magí, els socialistes assenyalen que la tanca perimetral ha estat malmesa per accedir a l'interior i que les càmeres de seguretat no funcionen ja que també han estat trencades pels presumptes autors dels robatoris. A més, la part posterior de l'equipament ha quedat plena de residus, vidres i materials que els lladres no s'han endut.

El portaveu socialista, Pere Soler, ha explicat que els fets s'han denunciat repetidament als Mossos per part dels responsables de l'equipament. La gestió d'aquest equipament està en mans de TMA Grupo Sánchez en un conveni pendent de renovació i actualment prorrogat. Per aquest motiu Soler reclama que el plec de les noves condicions pari atenció a la seguretat.

Pere Soler

La responsabilitat ha de ser compartida. L'empresa concessionària hauria de posar les mesures per evitar l'entrada però l'Ajuntament ha de garantir que es compleixin.


La nova concessió s'haurà de fer càrrec del Punt Verd del centre, el mini Punt Verd del mercat de Torre Blanca i el Punt Verd mòbil, i preveu que l'empresa que l'assumeixi es faci càrrec del manteniment de l'interior i exterior de les instal·lacions, segons quedarà recollit al plec de condicions tal com va aprovar el ple de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.