Sant Cugat s'omple d'actes en el Dia Mundial de la Dona


  • Comparteix:

Cartell del Dia de la Dona 2016

Cartell del Dia de la Dona 2016

El Dia de la Dona protagonitza l'agenda d'actes avui a Sant Cugat. La jornada es commemora a la ciutat amb l'entrega de premis del concurs de cartells, una taula rodona, un recital de música i una marxa unitària a la plaça d'Octavià.

Els actes del Dia de la Dona comencen a Sant Cugat, a dos quarts de sis, a l'Escola Municipal d'Art de Sant Cugat, on tindrà lloc el lliurament de premis del concurs de cartells del 8 de març. L'acte acabarà amb el concert 'Cants a la dona' a càrrec del grup Les Pasquines.

A la mateixa hora, comença a la plaça d'Octavià la marxa-manifestació unitària que organitza la Plataforma Unitària 8 de Març per lluitar contra el patriarcat i el capital. La caminada continuarà amb la manifestació de Barcelona, que té com a lema 'Totes en la diversitat'.

L'artista Dolors Oromí, la crítica d'art Roser Casañe i la presidenta de l'Associació Dones de l'Art Mercè Beaskoa, participen, al punt de les set, a la taula rodona 'La corda transfigurada'.

La jornada finalitza a les vuit del vespre al Claustre del Monestir amb el recital de música i poesia 'Amb versos de dones'. Dolors Renau i Carme Serret interpretaran poemes de Joana Raspall i Gloria Fuertes, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.