Inna Lebedieva guanya les 5 Milles Femenines de Valldoreix


  • Comparteix:

Inna Lebedieva guanya la 13a edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix amb un temps de 32 minuts i 13 segons. Laura Domínguez s'ha imposat a la nova categoria, les 3 Milles, amb molta autoritat. Més de 300 atletes han participat a les 3 Milles, 5 Milles i la cursa infantil. L'EMD de Valldoreix, organitzadora de la cursa, ha entregat un xec de més de 1.000 euros a l'associació Anita, que promou la investigació contra el càncer infantil.

Inna Lebedieva ha tornat a guanyar les 5 Milles Femenines de Valldoreix després dels seus triomfs de 2013 i 2014. L'atleta de Barberà ha sumat el seu tercer títol a la cursa valldoreixenca amb un temps de 32 minuts i 13 segons. Lebedieva s'ha imposat amb molta comoditat. Més de 150 participants han disputat la cursa de les 3 i 5 Milles.

Laura Domínguez, guanyadora de la passada edició, s'ha imposat a la categoria de 3 Milles. La cursa s'ha tancat amb les categories infantils on més de 170 atletes, tant en masculina com en femenina, han participat en els diferents circuits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.