Sant Cugat aprova dilluns els tràmits perquè HP construeixi el centre d'investigació de 3D


  • Comparteix:

Exterior de la seu santcugatenca d'HP

Exterior de la seu santcugatenca d'HP

El ple municipal de dilluns iniciarà els tràmits urbanístics necessaris perquè Hewlett Packard (HP) pugui construir el centre d'investigació de 3D al costat de la seu que la companyia té a Sant Cugat. La voluntat de l'equip de govern és crear les condicions necessàries perquè l'empresa nord-americana pugui desenvolupar aquesta nova activitat econòmica, que passarà per dues noves edificacions de planta baixa i cinc pisos i suposarà un increment de la plantilla.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha explicat que l'aprovació inicial de la modificació del PGM al sector de Can Graells, on està situada la seu de l'empresa, suposarà ampliar els usos de la zona i passar de ser 100% industrials a terciaris. Calvet ha valorat la nova activitat que desenvoluparà HP, que considera 'donarà molt valor afegit a Sant Cugat'.

Damià Calvet

Amb aquesta ampliació a usos terciaris, més la possibilitat de poder parcel·lar aquest àmbit, es permet que HP desenvolupi una activitat econòmica de molt valor afegit per a Sant Cugat.


Calvet ha afegit que la modificació comporta un increment de l'aprofitament, que s'ha de transformar en unes cessions de zones verdes per part de l'empresa i l'abonament de 256.000 euros a l'Ajuntament.

Damià Calvet

Aquesta modificació comporta un increment d'aprofitament que s'ha de transformar en unes cessions de zones verdes i en un abonament de 256.000 euros d'HP cap a l'Ajuntament.


El tràmit inicial del ple municipal s'elevarà després a la comissió d'urbanisme de Barcelona, abans que no retorni al ple per a la seva aprovació final.

Altres temes urbanístics
L'equip de govern també portarà a aprovació al ple municipal que les zones subterrànies d'unes parcel·les industrials de Can Magí-Roquetes puguin desenvolupar altres usos diferents als d'exclusivament d'aparcament, com estava contemplat fins ara.

D'altra banda, el ple aprovarà la cessió gratuïta a favor de la Generalitat dels terrenys municipals que es destinaran a la construcció de la 12a escola, al barri de Volpelleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.