Fortuny respon a Ciutadans que la versió trilingüe de la web del Teatre-Auditori ja estava prevista


  • Comparteix:

Actual web del Teatre-Auditori

Actual web del Teatre-Auditori

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, respon a Ciutadans que la versió trilingüe de la web del Teatre-Auditori està prevista en el disseny de la pàgina de l'equipament municipal que s'estrenarà al setembre. Fortuny remarca que la inclusió del castellà i l'anglès ja estava contemplada abans de la petició del grup municipal i que s'està treballant des de fa mesos.

Fortuny ha explicat a Cugat.cat que la renovació de la pàgina suposarà una millora en temes de disseny, xarxes socials, posicionament i accessibilitat, fet que suposa la incorporació de la versió en castellà i anglès, com ja tenen les webs de l'Ajuntament, Promusa i l'Oficina Jove.

Carmela Fortuny

Qualsevol programació no es pot decidir d'un dia per l'altre. Això no és una resposta al posicionament de Ciutadans sinó que és un tema que fa mesos que treballem. La web del Teatre-Auditori es va crear al 2008 i ara requereix una sacsejada.


Entre juny i juliol es farà una fase de proves del nou web del Teatre-Auditori, però no serà fins al setembre quan s'estreni la versió definitiva coincidint amb la presentació de la nova programació de l'equipament cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.