El govern local admet el problema de convivència a la promoció de Promusa del carrer de Vallseca


  • Comparteix:

Promoció de pisos de Promusa del carrer de Vallseca

Promoció de pisos de Promusa del carrer de Vallseca

Veïns dels habitatges de Promusa del carrer de Vallseca demanen a l'Ajuntament implicació per solucionar els problemes de convivència que, asseguren, generen dues famílies que viuen en aquesta promoció. La tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, admet l'existència del problema i es compromet a intensificar les accions per solucionar-lo.

A l'audiència ciutadana d'aquest dilluns, un dels residents a la promoció d'habitatges públics del carrer de Vallseca ha lamentat els conflictes que generen dues famílies. Segons aquest veí, hi ha problemes de convivència i de manca de respecte de normes bàsiques des d'agost de l'any passat. El resident ha recordat que Serveis Socials va assignar els pisos a les famílies que generen els problemes de convivència.

Veïns carrer Vallseca

El dia que van decidir venir a viure a una comunicat, vol dir que accepten les normes. El problema és vostre per haver assignat aquests pisos.


Pellicer diu que es treballarà encara més per solucionar la situació, però no es mulla per posar terminis.

Susanna Pellicer

Hem de veure com podem millorar aquesta convivència veïnal, però no és fàcil. En som conscients.


L'últim conflicte va tenir lloc divendres passat, fet pel qual els veïns han portat aquest dilluns la preocupació al ple municipal. Segons residents a la zona, una cinquantena de persones va participar en una baralla i això va obligar la Policia Local a tancar el carrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.