ICV acusa Conesa d'haver fet ús partidista del consistori i de la Diputació en un acte contra la prostitució


  • Comparteix:

El regidor d'ICV-EUiA, Ramon Gutiérrez, ha carregat contra Conesa

El regidor d'ICV-EUiA, Ramon Gutiérrez, ha carregat contra Conesa

ICV-EUiA acusa Mercè Conesa d'haver fet un 'ús partidista' de l'Ajuntament i de la Diputació en un acte contra la regularització de la prostitució impulsada per l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Segons els ecosocialistes, aquest fet els incomoda 'enormement' perquè 'no va ser informat ni aprovat a cap òrgan de rendició de comptes ni de l'Ajuntament ni de la Diputació' i es van usar els gabinets de premsa de les dues administracions per fer-ne ressò.

Segons el regidor d'ICV-EUiA, Ramon Gutiérrez, 'les institucions públiques no haurien de ser utilitzades arbitràriament o per a la defensa de visions parcials'.

Ramon Gutiérrez

Com a alcaldessa, ens ha de representar a tots. Ens hauria semblat bé que hi hagués participat com a Mercè Conesa i representant de CDC, però ho va fer com a alcaldessa amb els serveis de premsa i de protocol.


ICV-EUiA també critica Conesa per 'haver-se apropiat indegudament la veu del col·lectiu de les treballadores del sexe'. El regidor ecosocialista ha expressat el suport a l'Ajuntament de Barcelona en aquesta matèria i recorda que es tracta d'un proposta sorgida d'una moció del ple de la capital aprovada amb els vots a favor de Barcelona en Comú, ERC, C's i la CUP.

Ramon Gutiérrez

La moció proposa estudiar i analitzar quines accions es poden dur a terme per lluitar contra l'explotació i millorar els drets de la gent que es dedica a això.


A l'acte contra la regularització de la prostitució, també hi van assistir l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; la de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i la de Sant Boi, Lluïsa Moret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.