L'Ajuntament, optimista per trobar una solució per a la planta de Delphi tot i l'ERO presentat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una de les trobades que l'equip de govern ha tingut amb el comitè d'empresa de Delphi / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'una de les trobades que l'equip de govern ha tingut amb el comitè d'empresa de Delphi / Foto: Localpres

El tinent d'alcalde d'Economia i Empresa, Carles Brugarolas, s'ha mostrat optimista per trobar una solució per a la planta de Delphi, tot i l'ERO presentat aquest dimarts per als 540 treballadors, la totalitat de la plantilla. Brugarolas assegura que hi ha diverses empreses interessades a quedar-se amb la producció de la companyia que pot acabant oferint 'un mapa d'oportunitats interessants per als empleats'.

Brugarolas ha explicat en declaracions a La Xarxa de Comunicació Local que algunes de les propostes que s'han presentant 'evolucionen amb un grau de maduració prou avançat'.

Carles Brugarolas

Sabem que hi ha diverses propostes que evolucionen i alguna d'elles amb un grau de maduració ja prou avançat. És prudent pensar que la cosa pot acabar oferint un mapa d'oportunitats interessant per als treballadors i la indústria en general de la comarca.


Brugarolas ha afegit que el que els preocupa són les condicions que les diferents propostes fan cap els treballadors i conèixer el percentatge de plantilla que podria salvar el seu lloc de feina.

Carles Brugarolas

El que està avui sobre la taula són les diverses línies de diàleg i negociació amb possibles empreses que ocuparien la planta totalment o parcialment. El que més ens preocupa són les condicions que quedarien per als treballadors. Quin percentatge de la plantilla actual es podria quedar i en quines condicions.


El titular local d'Economia ha lamentat que l'empresa hagi presentat l'ERO i que no l'hagi 'pogut endarrerir' com ja havia demanat l'alcaldessa, Mercè Conesa, així com altres alcaldes de la comarca i la Generalitat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.