L'Ajuntament, optimista per trobar una solució per a la planta de Delphi tot i l'ERO presentat

Imatge d'arxiu d'una de les trobades que l'equip de govern ha tingut amb el comitè d'empresa de Delphi / Foto: Localpres

Política

Publicat el 29/mar/16 per Mar Castro

El tinent d'alcalde d'Economia i Empresa, Carles Brugarolas, s'ha mostrat optimista per trobar una solució per a la planta de Delphi, tot i l'ERO presentat aquest dimarts per als 540 treballadors, la totalitat de la plantilla. Brugarolas assegura que hi ha diverses empreses interessades a quedar-se amb la producció de la companyia que pot acabant oferint 'un mapa d'oportunitats interessants per als empleats'.

Brugarolas ha explicat en declaracions a La Xarxa de Comunicació Local que algunes de les propostes que s'han presentant 'evolucionen amb un grau de maduració prou avançat'.

Carles Brugarolas

Sabem que hi ha diverses propostes que evolucionen i alguna d'elles amb un grau de maduració ja prou avançat. És prudent pensar que la cosa pot acabar oferint un mapa d'oportunitats interessant per als treballadors i la indústria en general de la comarca.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Brugarolas ha afegit que el que els preocupa són les condicions que les diferents propostes fan cap els treballadors i conèixer el percentatge de plantilla que podria salvar el seu lloc de feina.

Carles Brugarolas

El que està avui sobre la taula són les diverses línies de diàleg i negociació amb possibles empreses que ocuparien la planta totalment o parcialment. El que més ens preocupa són les condicions que quedarien per als treballadors. Quin percentatge de la plantilla actual es podria quedar i en quines condicions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El titular local d'Economia ha lamentat que l'empresa hagi presentat l'ERO i que no l'hagi 'pogut endarrerir' com ja havia demanat l'alcaldessa, Mercè Conesa, així com altres alcaldes de la comarca i la Generalitat.