Colau replica les alcaldesses i nega que tingui un pla per regular la prostitució a Barcelona


  • Comparteix:

Colau, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

Colau, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha negat aquest dimarts que l'Ajuntament tingui un pla per regular la prostitució a la capital catalana després que diverses alcaldesses de l'àrea metropolitana, entre elles Mercè Conesa, s'hagin adherit al manifest del Moviment Democràtic de Dones que demana al govern barceloní que reconsideri la possibilitat de regular la prostitució voluntària. En declaracions Catalunya Ràdio, Colau ha dit que l'únic que s'està fent és una taula de lluita i prevenció contra el tràfic de dones.

La mesura s'està duent a terme, des de fa tres mesos, per garantir els drets de les dones, la higiene i la seguretat i que es coordina amb la policia nacional espanyola, els Mossos, Guàrdia Urbana, Fiscalia, la judicatura i les entitats socials, segons ha explicat l'alcaldessa de Barcelona.

Ada Colau

No hi h cap 'pla Colau'. El què hi ha és lluita contra la trata de manera coordinada i des de fa tres mesos.


Per la seva banda, les alcaldesses de Sant Cugat, Mercè Conesa; l'Hospitalet, Núria Marín; Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon i Badalona, Dolors Sabater han demanat que el tema es debati conjuntament en tota l'àrea metropolitana per no traslladar el problema a les ciutats veïnes. Conesa s'ha mostrat partidària de crear una taula conjunta per debatre els problemes metropolitans 'sense posar en qüestió la de Barcelona'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.