El PP vol que Sant Cugat reconegui la figura i obra de Miguel de Cervantes


  • Comparteix:

Benejam, és el portaveu del PP

Benejam, és el portaveu del PP

El PP proposarà al proper ple municipal que Sant Cugat tingui un concurs literari anual en honor a l'autor de l'obra 'El Quixot', Miguel de Cervantes. Els populars consideren que Sant Jordi seria el moment adequat per aquest reconeixement ja que coincideix amb l'aniversari de la mort de Cervantes de la qual enguany se celebra el quart centenari.

La primera edició del certamen tindria lloc l'any vinent per no disposar ara de prou temps per a l'organització de la convocatòria. De tota manera, la intenció del PP és que enguany es dugui a terme un acte de reconeixement institucional en coincidir amb l'efemèride de la seva mort. Ho ha dit el portaveu del partit, Álvaro Benejam.

Álvaro Benejam

Aquest any és quart centenari de la mort de Cervantes, un escriptor universal i llegit a tot el món, val la pena fer actes de commemoració.


La formació també planteja que l'EMD de Valldoreix col·loqui un element commemoratiu al carrer que duu el nom de l'autor així com un calendari d'actes de promoció i difusió de l'obra de Cervantes durant aquest 2016.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.