La investigació de Mossos atribueix a una mateixa persona l'augment de contenidors cremats


  • Comparteix:

Alguns dels contenidors cremats a Sant Cugat en els darrers mesos

Alguns dels contenidors cremats a Sant Cugat en els darrers mesos

Els Mossos d'Esquadra atribueixen a una mateixa persona els incendis provocats a contenidors de Sant Cugat en els últims mesos. El cos de seguretat assegura que arran de la investigació que va obrir fa unes setmanes, en col·laboració amb la Policia Local, l'individu ha aturat l'activitat delictiva.

El cap intendent de la comissaria de districte dels Mossos d'Esquadra, Jordi Hosta, ha explicat que s'està fent una feina preventiva amb agents de paisà sobre el territori i que les línies d'investigació obertes han posat l'ull sobre algunes persones que ara hauran de descartar o bé imputar.

Jordi Hosta

Tenim una investigació oberta pels contenidors cremats a Sant Cugat. Tenim un dispositiu conjunt amb Policia Local per enxampar aquesta persona que es dedica a cremar intencionadament contenidors. En aquests moments ha aturat la seva activitat. Estem fent una feina preventiva amb agents de paisà i línies d'investigació obertes per descartar o imputar algunes persones.


Hosta ha explicat que la pauta que segueix el responsable dels incendis està molt establerta i això ha ajudat a fer el seguiment. La majoria de les vegades s'han cremat els contenidors en dissabte, de matinada i al districte de Mira-sol. Fins i tot, algunes vegades ha repetit de carrer.

Segons dades de Bombers de la Generalitat, durant els primers dos mesos de l'any van haver de treballar en 12 serveis per incendis a containers de la ciutat, fet que va provocar gairebé una vintena de contenidors cremats.

La crema de contenidors ha generat més d'una pregunta de l'oposició al ple municipal: l'última va ser del grup d'ERC-MES al ple de febrer i C's ho va exposar als precs i preguntes del ple de gener. És una situació que també amoïna l'alcaldessa, Mercè Conesa, que va respondre llavors que tenien indicis que els focs eren provocats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.