C's, preocupat davant la possibilitat que l'Ajuntament pagui l'IRPF a la hisenda catalana


  • Comparteix:

Ciprián, en una imatge d'arxiu

Ciprián, en una imatge d'arxiu

C's mostra la seva preocupació davant la possibilitat que l'Ajuntament decideixi abonar les tributacions de l'IRPF dels treballadors a la hisenda catalana. La formació creu que aquesta possibilitat seria una utilització política del personal municipal, fet que ha qualificat de 'desencertat'.

El juliol de 2015, el ple va aprovar amb vots de Convergència i ERC-MES una moció que proposava que l'Ajuntament iniciés els tràmits per tributar l'IRPF dels treballadors municipals a la hisenda catalana en cas que aquesta es posi en marxa. En el darrer ple, el regidor republicà Èric Gómez va interpel·lar l'equip de govern sobre l'estat de la qüestió i l'alcaldessa, Mercè Conesa, va afirmar que es treballa en aquesta direcció però que no es farà 'cap pas' fins que la Generalitat ho reclami.

El portaveu de C's, Aldo Ciprián, ha explicat que aquestes afirmacions han posat en alerta la formació, ja que considera que pot desembocar en un ús partidista dels treballadors municipals.

Aldo Ciprián

Aquesta pregunta ha fet encendre les alarmes que teníem pendents des de la decisió de Conesa a la Diputació.


Ciprián ha lamentat que es destinin recursos municipals per treballar en aquesta possibilitat ja que, segons afirma, és il·legal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.