ERC-MES vol destinar a les ONG els recursos per a l'acollida de refugiats mentre aquests no arribin a la ciutat


  • Comparteix:

Milers de persones han fugit de Síria / Foto: ACN

Milers de persones han fugit de Síria / Foto: ACN

ERC-MES vol que els recursos previstos per a l'acollida de persones refugiades es destinin, mentre aquests no arribin, a les entitats humanitàries que treballen als llocs afectats. Els republicans presentaran al proper ple una moció redactada per l'Assemblea pels Refugiats de Sant Cugat que xifra en 9.000 euros mensuals la quantitat que l'Ajuntament hauria de destinar cada mes. Segons la proposta, aquest import hauria de ser suficient per cobrir les necessitats bàsiques de fins a sis famílies de quatre o cinc membres.

Les entitats que es beneficiarien d'aquesta proposta són Acció Solidària i Logística, Proactiva Open Arms i Metges sense Fronteres. El regidor d'ERC-MES Èric Gómez ha explicat l'objectiu de la moció.

Èric Gómez

L'Ajuntament es va comprometre a dedicar uns recursos a l'acollida de refugiats. Mentre no siguin acollits, aquests recursos també es destinaran a ells, però en el procés en què arriben a casa nostra.


El ple del setembre passat va determinar, a través d'una moció institucional, que Sant Cugat es convertís en ciutat refugi i que donés suport a la població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.