Recoder demana a Menéndez una 'rectificació' sobre l'intercanviador a Vullpalleres


Temes relacionats

El PSC diu que CIU no ha tingut mai cap projecte per un intercanviador a Vullpalleres ( 4/jun/04)

L'Ajuntament demana que en aquest mandat s'enllesteixi l'intercanviador a l'estació de Vullpalleres ( 2/jun/04)


  • Comparteix:

El PDI contemplava un intercanviador a la línia El Papiol-Mollet de Renfe amb FGC a St. Cugat i a Barberà del Vallès.

El PDI contemplava un intercanviador a la línia El Papiol-Mollet de Renfe amb FGC a St. Cugat i a Barberà del Vallès.

L'alcalde ha demanat al portaveu del PSC que es retracti de les seves paraules quan afirmava que l'anterior govern de la Generalitat mai ha tingut un projecte en ferm per construir un intercanviador a la futura estació de Vullpalleres. Recoder s'ha ofert per ensenyar-li a Jordi Menéndez l'estudi de viabilitat elaborat per l'anterior executiu de Convergència i Unió.

L'estudi de viabilitat que va elaborar el govern de Convergència i Unió a la Generalitat, durant el mandat passat, està 'disponible' i és 'consultable' per tothom. El document desgrana la viabilitat urbanística i econòmica per construir un intercanviador a la futura estació de Vullpalleres que permeti connectar aquesta línia amb Renfe i el traçat vallesà del TGV.

Recoder s'ha mostrat sorprès per les declaracions de Menéndez i les ha imputat al desconeixement o bé la mala intenció. En tot cas, l'alcalde ha aconsellat al portaveu dels socialistes que agafi l'estudi, es documenti i després s'hi pronunciï. Lluís Recoder creu que amb l'estudi a la mà, demà mateix, el nou govern tripartit podria licitar les obres de l'estació i intercanviador a Vullpalleres:

Lluís Recoder

Jo li aconsello que s'informi i consulti l'estudi. De fet demà mateix, si vulgués, la Generalitat podria treure a licitació les obres.


Recoder ha demanat a Menéndez que rectifiqui les seves declaracions públicament i fins i tot s'ha ofert per ensenyar-li l'estudi. En to cas, l'alcalde creu que aquesta és la manera que té el líder socialista de fer 'oposició' apuntant-se a totes les batalles, sovint, sense fonament:

Lluís Recoder

Jo li aconselleria que es documenti. Ja ens té acostumats a apuntar-se a totes les batalles i després haver-se d'empassar les declaracions.


L'intercanviador a Vullpalleres estava contemplat en el Pla Director d'Infraestructures fins el 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.