Unió Democràtica renova executiva i escull Salvador Montes com a nou president

Joan Recasens segueix sent el màxim responsable de la política municipal.

Política

Publicat el 8/jun/04 per Vanesa Hernandez

Salvador Montes és el nou president d'Unió Democràtica a Catalunya després que l'assamblea, celebrada dijous, renovés l'executiva local. El fins ara president, Joan Recasens, que continuarà a l'executiva, segueix dirigint les directrius de la política municipal. El canvi de direcció s'emmarca en el procés de renovació dels càrrecs a nivell local i comarcal que duen a terme els democristians per escollir una nova Direcció Nacional al Congrés que tindrà lloc al mes d'octubre.

Joan Recasens deixa la direcció d'Unió Democràtica que passa a mans de Salvador Montes. Aquest relleu , aprovat dijous durant l'Assamblea local del partit, haurà de ser ratificada d'aquí a un mes. Amb Montes també s'ha escollit nova executiva de la qual en segueix formant part Joan Recasens.

El ja expresident ha explicat que el canvi en la direcció del partit s'emmarca en el procés pre-congressual dels democristians pel qual es procedeix a la renovació de les executives locals:

Joan Recasens

Éns hem avançat en el calendari. Però es tracta del procés abans del Congrés d'octubre pel qual es renoven les executives locals.


Montes, fins ara membre de l'executiva, serà el nou president d'Unió. De tota manera la direcció de l'acció municipal continuarà a mans de Joan Recasens. El també primer tinent d'alcalde ha explicat que l'objectiu és treballar 'colze a colze' amb Montes per fer avançar el partit i alhora 'fixar' bé la posició d'Unió en el si de l'equip de govern:

Joan Recasens

Treballarem colze a colze amb la resta de l'executiva, cada un dels del seu àmbit, per tirar el projecte d'Unió endavant.


El Congrés Nacional d'UDC se celebrarà els propers 16 i 17 d'octubre sota el lema 'Ara més que mai'. Els democristians es marquen com a objectiu impulsar una renovació generacional però sense renunciar als actuals dirigents del partit. El Congrés pretén analitzar també com fer més perfeccionable la federació per tenir més unitat d’acció.