El PP reclama a la Generalitat una política industrial que eviti deslocalitzacions


  • Comparteix:

Fernández, al centre, acompanyat per membres del PP de Sant Cugat i el responsable de la companyia

Fernández, al centre, acompanyat per membres del PP de Sant Cugat i el responsable de la companyia

El diputat del PP al Parlament Alejandro Fernández cita el possible tancament de Delphi com un dels efectes de la manca de política industrial del govern de la Generalitat. El també president del PP a Tarragona ha visitat aquest dimarts l'empresa santcugatenca Leonelli, dedicada a la fabricació de components per a motocicletes, amb l'objectiu de conèixer les necessitats de l'empresariat.

El parlamentari Fernández, que és vicepresident de la mesa de la comissió d'estudi de les Polítiques Industrials en el Sector de l'Automoció al Parlament, ha lamentat 'la poca implicació del govern' en la promoció de la indústria auxiliar del sector de l'automoció.

Alejandro Fernández

Està passant el mateix a moltes empreses. El govern no té el lideratge per negociar amb matrius estrangeres. D'altra banda, no hi ha política industrial.


Fernández també s'ha pronunciat sobre la situació política estatal per assenyalar que encara hi ha la possibilitat d'arribar a una gran coalició de govern amb la participació del PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.