El govern i l'Ajuntament es proposen prioritzar el lloguer social per millorar les polítiques d'habitatge


  • Comparteix:

El govern i l'Ajuntament volen prioritzar el lloguer social per millorar les polítiques d'habitatge i consideren que s'han de cercar nous sistemes de relació entre propietaris i llogaters. Ho han explicat durant la visita a Sant Cugat que aquest dimecres ha fet la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que aplicar criteris de reducció de preus perquè Sant Cugat sigui més assequible és una de les tasques que s'han de fer conjuntament amb la Generalitat. Conesa ha demanat suport al govern per reactivar polítiques socials en aquest sentit.

Mercè Conesa

Sant Cugat és un municipi amb preus cars per a l'habitatge i, per tant, hem d'aplicar criteris de reducció de preus perquè siguin assequibles.


La consellera Borràs considera que el país ha d'apostar per una cultura d'habitatge centrada en el lloguer. En aquest sentit, Borràs ha encoratjat altres municipis a seguir l'exemple de Sant Cugat.

Meritxell Borràs

Hi ha hagut poca cultura d'habitatge de lloguer al país. A Sant Cugat això sempre ha estat en valor i s'hi ha posat l'accent. Aquí lògicament ens hi trobarem i el govern col·laborarà i ho continuarà fent per tirar endavant aquestes polítiques.


Segons Borràs, la masoveria urbana, que Sant Cugat ja està tirant endavant, és un exemple de les noves formes que han d'adoptar les administracions públiques per atendre les necessitats socials d'habitatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.