Sant Cugat donarà suport al Centro Castellano Manchego en la commemoració de la mort de Cervantes

Il·lustració d'un exemplar del 'Don Quixot', l'obra cabdal de Cervantes / Imatge: Fons antic de la Universitat de Sevilla

Política

Publicat el 18/abr/16 per Josep Gimeno

L'Ajuntament donarà suport al Centro Castellano Manchego en la commemoració del 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes en les Setmanes Culturals de l'entitat. La decisió és fruit d'una moció original del PP amb la incorporació esmenes d'ERC-MES i ICV-EUiA. Tots els partits han donat suport a la iniciativa, excepte la CUP-PC, que s'ha abstingut.

Escolta-ho

Segons la moció aprovada, s'inclourà en les converses entre l'Ajuntament i el centre per elaborar un conveni la possibilitat d'afegir activitats literàries referenciades.També es traslladarà a la comissió de Cultura de la ciutat la possibilitat d'organitzar activitats sobre Cervantes. El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha defensat el caire cultural de la proposta.

Álvaro Benejam

La moció és una posició a favor de la cultura i així també entenc les esmenes presentades.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La moció aprovada recull que es traslladarà a l'Institut Cervantes que assumeixi, a partir de l'escreix pressupostari que gaudeix aquest any, part del finançament de les activitats de les entitats culturals originàries de Castella-la Manxa.