C's proposa reforçar la senyalització viŕria de Sant Cugat

La Taula de Mobilitat es constitueix aquest dimarts / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Política

Publicat el 2/mai/16 per Anna González

Ciutadans (C's) vol que el consistori millori la senyalització del municipi, especialment els indicatius per facilitar la mobilitat cap als districtes i la circulació interna. La formació farŕ arribar la proposta a la Taula de Mobilitat, que es constitueix aquest dimarts.

Segons C's, el principal problema és la manca de senyals als districtes, fet que complica la circulació viŕria. Per aixň la formació demanarŕ en el marc de la Taula de Mobilitat que es millori la senyalització per facilitar la mobilitat i l'orientació del trŕnsit. La regidora de C's, Munia Fernández-Jordán, ha explicat que cal reforçar la senyalització de les entrades del municipi cap als districtes i la interna.

Fernández-Jordán

Gairebé totes les entrades de Sant Cugat tenen senyalització de punts d'interčs, perň no totes indiquen com arribar a Valldoreix, la Floresta o Mira-sol.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per la formació, aquesta seria una primera fase de la millora de la senyalització, que també hauria d'incloure cartells amb la designació de 'Centre histňric' a més dels del Monestir.