L'Ajuntament garantirà un espai a les entitats que no disposen de seu


  • Comparteix:

Representants del Consell de Barri de Centre Oest

Representants del Consell de Barri de Centre Oest

L'Ajuntament garanteix que buscarà un espai a les entitats que no disposen de seu pròpia, una demanda que havia de satisfer la Casa Jaumandreu abans de la cessió d'ús d'aquest edifici a l'Ateneu Santcugatenc, que s'hi traslladarà aquesta tardor. Ho ha explicat aquest dilluns al consell de barri de Centre Oest la seva presidenta, Mayte Pérez, que ha demanat a les associacions que puguin beneficiar-se d'aquesta acció que comuniquin la seva necessitat. Tot i que els espais que les acolliran no estan encara definits, Pérez no tanca la porta a la possibilitat que l'antic ajuntament assumeixi part d'aquesta funció.

La també regidora de Comerç ha explicat als assistents que el consistori es farà càrrec d'aquesta demanda.

Mayte Pérez

Sé que molts havíeu demanat tenir a Villa Felisa un espai. De moment ho hem de descartar, però no patiu perquè buscarem un altre lloc.


El consell també ha abordat qüestions de seguretat als voltants del carrer de Martorell, on diversos veïns es queixen que hi ha motos de repartiment d'una pizzeria que circulen de forma temerària. En aquest sentit, alguns assistents asseguren que hi ha pocs efectius policials al barri per garantir la seguretat.

Vicepresident i Consell de Ciutat
La trobada d'aquest dilluns ha debatut, durant gairebé una hora, si quan es va elegir Ricard Vidal-Ribas vicepresident del consell de barri també se'l va nomenar representant del Consell de Ciutat, un fet que no constava en acta. Finalment s'ha sotmès a votació que aquesta funció representativa s'alternarà entre el mateix Vidal-Ribas i un membre de l'Associació de Veïns Centre Estació.

Una desena de persones han seguit la sessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.