Els florestans ja poden presentar propostes per optar a la lliure disposició de 80.000 euros


  • Comparteix:

La lliure disposició de la Floresta, en mans dels seus veïns / Foto: Cristina Curto

La lliure disposició de la Floresta, en mans dels seus veïns / Foto: Cristina Curto

Els veïns i les entitats de la Floresta tenen temps fins l'1 de juny per presentar propostes que optin a la partida de lliure disposició del districte, dotada de 80.000 euros. Per presentar propostes, s'ha d'omplir un formulari a la web del districte, Lafloresta.info.

Entre el 6 i el 15 de juny es farà la validació tècnica i el 22 de juny se celebrarà un consell extraordinari per presentar les propostes. Aquestes es difondran entre el 23 i 28 de setembre perquè siguin votades pels florestans el 29 i 30 del mateix mes en unes urnes ubicades a la sortida de l'escola La Floresta, al Centre Cívic i a la plaça de l'Estació. Cada veí podrà votar tres projectes que consideri prioritaris i podrà conèixer el resultat de les votacions el 30 de setembre.

Lliure disposició de 2014 i 2015
El districte disposa de més de 178.000 euros corresponents a les partides dels últims dos anys i romanents anteriors que ja tenen destinació. Els projectes acordats suposen una despesa extra de 24.000 euros, que assumirà l'Ajuntament i que puja el total a 203.200 euros. Entre la dotzena de projectes decidits, destaquen l'ampliació del paviment a Mas Fortuny (94.600 euros) i la instal·lació de reixes a cunetes perilloses a la Muntanyesa Sud (40.000) i d'una escala de fusta al Bosc Literari (36.500).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.