Les Planes enllestirà al setembre l'espai i el mòdul ECO amb mesures per evitar vandalismes


  • Comparteix:

Interior de l'espai ECO, amb els efectes de les pintades / Foto: Facebook Arqbag

Interior de l'espai ECO, amb els efectes de les pintades / Foto: Facebook Arqbag

Els veïns i les entitats de les Planes podran fer ús, a partir del setembre, de les instal·lacions de l'espai i el mòdul ECO una vegada finalitzin els treballs d'adequació. Les actuacions als espais, dissenyats per Arqbag, es faran simultàniament i tindran una durada màxima de dos mesos. El projecte d'adequació inclourà mesures per evitar actes vandàlics com les destrosses ocasionades recentment a l'espai ECO.

Les entitats van fer extensiu en el seu moment al consell de barri la necessitat de disposar de més espais per fer activitats. És una demanda a la qual es donarà resposta amb l'espai i el mòdul ECO una vegada s'hi facin diverses intervencions.

Tot i que Arqbag no ha concretat l'inici dels treballs, sí que ha confirmat que els espais estaran enllestits al setembre, de cara a l'interès de les entitats de poder fer-hi activitats per Festa Major. L'empresa ha treballat en els projectes d'adequació perquè les instal·lacions tinguin una major utilitat i també s'integrin a l'enton de les Planes.

Les instal·lacions, però, requeriran una partida extra per evitar actes vandàlics com el de l'espai ECO, segons l'arquitecte i membre d'Arqbag Bernat Colomé.

Bernat Colomé

Cal buscar i assegurar el tancament per les destrosses que s'hi han produït. Som partidaris, però, que quan aquest espai tingui un ús intensiu la concepció d'aquest canviarà.


El president del consell de barri, Joan Puigdòmenech, ha notificat que la bretolada està en mans de la Policia Local, després que els veïns alertessin que el presumpte autor va penjar fotos de la destrossa al seu perfil de Facebook. Puigdomènech ha llençat la proposta de recuperar la figura del 'sereno'.

En el consell d'aquesta setmana, a vocal d'ERC, Mireia Ingla, ha apuntat que el millor és que intervingui la Policia Local i es prengui en consideració la feina dels agents cívics. Des de l'Associació de Veïns de les Planes, el president Sergi Torres ha suggerit la possibilitat de contractar un conserge com a efecte dissuassori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.