Joan Gaya pren possessió del càrrec de vocal a l'EMD de Valldoreix

Gaya no ha afirma ni desmenteix un possible retorn a la primera línia política de Sant Cugat

Política

Publicat el 11/jun/04 per Ester Castanyer

El socialista Joan Gaya ha pres possessió del seu càrrec com a vocal de l'EMD de Valldoreix, en substitució de Rosa Maria Udina, que ha dimitit per motius personals. Gaya, que ja havia estat vocal de l'EMD en anteriors mandats, es farà càrrec de les àrees d'Hisenda i Serveis Interns.

Després d'un any de mandat, l'equip de govern de l'EMD ha patit els primers canvis. La dimissió de la vocal Rosa Maria Udina, que ha deixat el càrrec per motius personals, ha suposat el retorn a la primera plana de la política local del socialista Joan Gaya.

Gaya, que ja havia estat vocal de l'oposició a l'EMD durant el segon mandat, es farà càrrec a partir d'àrea de les àrees d'Hisenda i Serveis Interns. El socialista ha manifestat la seva satisfacció per tornar a aquesta junta de veïns, en aquest cas amb responsabilitat de govern, i ha mostrat la seva voluntat de treballar per una democràcia participativa on veïns i oposició puguin dir la seva, i on a la llarga, puguin fer-se uns pressupostos participatius.

Joan Gaya

Vull que l'oposició i els veïns puguin participar, i la meva il·lusió, perquè de moment encara no és un repte, és poder arribar a fer uns pressupostos participatius.


Tant la presidenta de l'EMD com els vocals de l'oposició han expressat la seva satisfacció per la incorporació de Gaya a la Junta de Veïns, sobretot pel seu tarannà dialogant i per la seva experiència tant en l'àmbit polític com en de les entitats del municipi.

Montse Turu

Estem satisfets per la seva incorporació, coneixedors del seu tarnnà dialogant i la seva experiència a l'EMD i l'Ajuntament però també en diferents entitats.


Joan Gaya, que fa més de 20 anys que viu a Sant Cugat, ha estat regidor pel PSC a l'Ajuntament de Sant Cugat entre 1987 i 1999, i també va ser el coordinador del primer Congrés de la Ciutat. En els darrers anys, Gaya ha combinat la seva activitat professional amb la presidència de la Fundació Sant Cugat, càrrec que va deixar fa tres mesos.