El consell de les Planes demana a l'Ajuntament accelerar l'arranjament del carrer de Sant Francesc d'Assís


  • Comparteix:

Carrer de Sant Francesc d'Assís / Foto: Google Maps

Carrer de Sant Francesc d'Assís / Foto: Google Maps

El consell de barri de les Planes ha resolt elevar a la junta de govern la necessitat d'accelerar l'inici d'obres de la segona fase de l'arranjament del carrer de Sant Francesc d'Assís, ja que el seu estat pot afectar la seguretat dels vianants i vehicles. L'equip de govern, que té pendent licitar les obres, estima que els treballs podrien començar abans de l'estiu.

El president de l'Associació de Veïns de les Planes, Sergi Torres, va exposar que l'estat del carrer presenta esvorancs i resulta perillós per als ciutadans que circulen per la via.

Sergi Torres

Ara hi he pujat i, collons, hi ha un forat considerable, ample i profund!


És una opinió que han compartit la majoria de veïns assistents a l'últim consell de barri. El director d'obres de districtes, Francesc Serra, ha dit que la licitació del projecte s'ha retardat perquè estava pendent l'assignació d'una partida econòmica, que serà d'uns 200.000 euros.

El president del consell, Joan Puigdomènech, ha considerat que l'estat del carrer, que encara té pendent una tercera fase d'arranjament, necessita com més aviat millor una intervenció.

Joan Puigdomènech

El consell de barri urgeix a donar acceleració perquè això es comenci. Perquè comença a haver-hi problemes de seguretat.


La primera fase de l'arranjament de Sant Francesc d'Assís es va fer el 2014 i va actuar en el tram de carrer -d'uns 350 metres- situat més a prop de la plaça de la Creu d'en Blau. Aquesta segona fase preveu l'actuació en el tram que arriba fins a la cruïlla del carrer de la Llum. La tercera fase serà per actuar en el darrer tram, entre el carrer de la Llum i el passeig del Torrent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.