El santcugatenc David Ros entra al secretariat nacional de l'ANC, segons els resultats provisionals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de David Ros

Imatge d'arxiu de David Ros

El santcugatenc David Ros formarà part del secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), segons els resultats provisionals de les votacions d'aquest dissabte a aquest òrgan. Ros ha obtingut 1991 vots, gairebé 100 més que el següent candidat. Un 21,4% de la militància ha participat a les eleccions al secretariat nacional, format per 77 membres.

Un total de 7.247 socis, més de 3.000 via telemàtica, han estat els encarregats d'elegir els membres del secretariat nacional entre els 139 candidats que s'han presentat. Per aquestes eleccions s'han habilitat 133 seus electorals, entre elles la de Sant Cugat. A la ciutat s'han registrat 63 vots físics, mentre que la gran majoria ha optat pel vot telemàtic.

El nou secretariat nacional pilotarà l'entitat els propers dos anys i elegirà el proper president, que es decidirà el 21 de maig. Segons els resultats provisionals, d'aquest òrgan formarà part el santcugatenc David Ros, que és economista i va ser tresorer de l'Ajuntament.

Els resultats definitius es donaran a conèixer dimarts. De moment, la candidata més votada ha estat Liz Castro, amb 4.071 vots, i la segueixen Jordi Sànchez (4.005), Antonio Baños (3.752) i Quim Torra (3.705).

El secretariat nacional de l'ANC està format per 77 membres, dels quals 25 són secretaris nacionals i 52 de territorials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.