L'oposició de Valldoreix demanarà la revisió del canvi del PGM i limitar càrrecs i mandats a la junta de veïns


  • Comparteix:

Junta de veïns de l'EMD

Junta de veïns de l'EMD

La CUP-PC, ERC-MES i C's presenten aquest dijous una moció a la junta de veïns de l'EMD per sol·licitar la revisió d'ofici de la modificació del PGM de Valldoreix i altres zones, que ha comportat l'anunci de demanda contra l'Ajuntament per presumptes irregularitats urbanístiques. La sessió, que tindrà lloc a les vuit del vespre a l'EMD, també atendrà una altra moció de l'oposició per limitar l'acumulació de càrrecs i de mandats dels càrrecs electes del govern.

Igual que a Sant Cugat, l'oposició també aborda la via política per demanar resoldre alguns dubtes sobre el planejament modificat a Valldoreix i altres àmbits. La via judicial està encapçalada per l'anunci de contenciós-administratiu fet per l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, Gent x Valldoreix, ICV, MES, el PSC, la CUP i Procés Constituent, amb el suport de Mou-te per Valldoreix, ERC, C's i el PP.

Una altra moció que tractarà la junta d'aquest dijous serà la de CiU-Actuem, la CUP-PC i ERC-MES per rebutjar l'anul·lació dels articles que ha fet el Tribunal Constitucional (TC) sobre la llei d'emergència social. La junta també presentarà la moció institucional, original de C's, per assolir la correcta senyalització a Valldoreix. Una altra moció serà la de la CUP-PC, ERC-MES i C's per a l'equiparació del bitllet senzill del bus urbà.

La junta també tractarà la renúncia del vocal de CiU-Actuem, Xavier Gavaldà, i l'anunci del seu substitut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.