Alberto Fernández Díaz: 'Sant Cugat sempre ha estat una de les pedres angulars del PP a Catalunya'


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Àlvaro Benejam, Alberto Fernández Díaz i Alfredo Bergua

D'esquerra a dreta, Àlvaro Benejam, Alberto Fernández Díaz i Alfredo Bergua

El portaveu del grup municipal del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, confia que l'aportació santcugatenca contribueixi a la consecució d'un 'bon resultat' del partit a les eleccions espanyoles del 26 de juny. Fernández creu que la ciutat sempre ha estat 'sensible als plantejaments ideològics' de la formació, com la defensa de l'emprenedoria, la generació de feina, la defensa de millores en la fiscalitat i la defensa en la llibertat a l'hora de triar el tipus d'educació. Ho ha dit aquest dijous en una trobada al Xalet Negre amb militants del PP de Sant Cugat i d'altres municipis de la comarca per preparar la campanya electoral.

Fernández Díaz considera que Sant Cugat és un dels municipis catalans on el PP pot tenir més incidència.

Alberto Fernández Díaz

Sant Cugat sempre ha estat una de les pedres angulars del PP a Catalunya. Sempre ha estat sensible a plantejaments ideològics del partit.


D'altra banda, Fernández Díaz coincideix amb les declaracions del portaveu del partit al Parlament, Xavier Garcia Albiol, i creu que no s'hauria de prohibir l'entrada d'estelades a la final de la Copa del Rei d'aquest diumenge a l'estadi Vicente Calderón entre el Barça i el Sevilla. Tot i així, creu que la política i l'esport haurien d'estar separats i que els colors que haurien d'onejar a la graderia són els de cada equip.

Alberto Fernández Díaz

Alguns volen convertir els partits de futbol en un míting independentista. La lliga de la política s'hauria de jugar en altres terrenys de joc.


La visita ha arribat després que aquest dimecres el portaveu del PP a Sant Cugat, Álvaro Benejam, confirmés que repetiria al número 14 de la llista per a les eleccions espanyoles del partit per Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.