Recel dels veïns de Can Barata davant l'opció de tornar a perforar el pou del barri per abastir d'aigua la zona


  • Comparteix:

Una quinzena de persones ha assistit a la trobada

Una quinzena de persones ha assistit a la trobada

Els veïns de Can Barata rebutgen l'opció de tornar a foradar el pou del barri per buscar-hi aigua com a solució a la falta d'abastiment en aquesta zona, com proposa estudiar l'equip de govern. Ho han traslladat aquest dimecres al consell de barri de Centre-Est, on el president de l'òrgan participatiu, Ferran Villaseñor, ha anunciat que demanarà una reunió en les properes setmanes amb el veïnat i la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, per resoldre la que considera 'una qüestió d'igualtat'.

El president de l'associació de veïns del barri, Joaquim Medina, ha explicat que el pou està situat a la seu social de l'entitat i que l'operació no seria viable. Medina assegura que fan falta 110.000 litres a diari que s'han de fer arribar amb dos o tres camions cada dia i reclama que Can Barata s'abasteixi d'aigua a través dels ramals propers, com els que pertanyen a Rubí i Sant Quirze o el que dóna servei al col·legi japonès.

L'entorn del Mercat Vell
Villaseñor ha explicat que s'ha aplicat la normativa per garantir el pas de les persones amb mobilitat reduïda per retirar les taules de les parets i que la qüestió del soroll està sobre la taula del Pacte per la Nit. Pel que fa a les olors generades per les cuines de l'espai, el també regidor d'ERC-MES ha explicat que l'àrea de Comerç està estudiant instal·lar uns nous filtres que haurien d'eradicar-los.

El consell de barri ha tingut la presència d'una quinzena de persones. La següent sessió ordinària tindrà lloc al setembre, tot i que al juny se celebrarà una d'extraordinària per posar sobre la taula les propostes de les entitats per adjudicar la partida de lliure disposició de la qual disposa el districte.

Entrada i sortida
L'Associació d'Egiptologia de Sant Cugat i Valldoreix (AESC) s'ha incorporat a la taula del consell de barri amb la vocal Montse Arboix. D'altra banda, ha estat l'última sessió en què ha participat l'Ateneu Santcugatenc, que, a causa del trasllat de la seu a la Casa Jaumandreu, formarà part del consell de barri Centre-Oest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.