ERC-MES vol que tots els barris estiguin connectats per una xarxa ciclable


  • Comparteix:

La bicicleta, en transport 'en alça', segons els republicans / Foto: Localpres

La bicicleta, en transport 'en alça', segons els republicans / Foto: Localpres

ERC-MES proposa que la Taula de la Bicicleta del Consell de Mobilitat treballi l'opció de connectar tots els barris i equipaments municipals amb una xarxa ciclable. Els republicans creuen que la bicicleta és 'un transport a l'alça a Sant Cugat' i proposen establir vies on aquest vehicle tingui prioritat sobre els cotxes o les motos, així com regular el seu trànsit d'acord amb horaris i dies de la setmana.

Tot plegat respon a la voluntat de la formació de dur a terme un model de ciutat més sostenible, com ha explicat la portaveu Mireia Ingla.

Mireia Ingla

Afavorir l'ús de la bicicleta vol dir millorar el nivell d'accidentabilitat i de contaminació. També és un tema d'educació viària.


Per evitar accidents i afavorir el medi ambient, ERC-MES també proposa adaptar la senyalització a aquesta eventual realitat i elaborar campanyes informatives també per a vianants. A la Taula de la Bicicleta, el grup municipal també deixarà sobre la taula l'opció de demanar a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) les subvencions que ofereix als ajuntaments per dur a terme aquest tipus d'iniciatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.