ERC-MES carrega contra C's i el PSC per presentar propostes als pressupostos participatius


  • Comparteix:

Part del pressupost es decideix en un procés participatiu

Part del pressupost es decideix en un procés participatiu

ERC-MES critica el PSC i C's per haver presentat propostes al procés de pressupostos participatius. Els republicans defensen que la ciutadania i les entitats han de ser les úniques protagonistes per determinar a què es dediquen dos milions d'euros d'inversió dels propers comptes.

ERC-MES recorda a C's i al PSC que han tingut l'oportunitat de fer propostes d'inversions en el debat del ple. Els independentistes lamenten que aquestes formacions vulguin aprofitar-se dels procés participatiu per tirar endavant uns projectes pels quals no han obtingut suport al ple. Ho explica el regidor de la formació Èric Gómez.

Èric Gómez

Ens sap molt greu i no compartim que una part de la partida pressupostària que hauria d'anar destinada a les propostes del teixit associatiu acabi destinada a executar propostes de grups polítics que podrien haver estat incorporades al pressupost ordinari mitjançant altres vies.


Gómez també proposa canviar les bases del pressupostos participatius per evitar que la situació es repeteixi.

Èric Gómez

Potser de cara als pressupostos participatius de l'any vinent ens haurem de plantejar modificar el reglament i impedir que partits polítics puguin impedir propostes perquè ja tenen altres vies per fer-ho. Estan desvirtuant absolutament el que entenem com a pressupostos participatius.


ERC-MES demana a totes les forces que s'abstinguin de participar en properes edicions del pressupostos participatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.