Josep Maria Martí Rigau presenta 'L'escó invisible' per explicar la vessant més humana de la política


  • Comparteix:

El periodista resident a Sant Cugat i director del programa 'Parlament' a TV3 i el 33 durant 14 anys, Josep Maria Martí Rigau, ha publicat el seu tercer llibre, 'L'escó invisible', una obra que pretén acostar la vessant més humana del Parlament amb un relat farcit d'anècdotes, apunts biogràfics i converses 'off the record' gràcies als gairebé 16 anys que ha treballat com a cronista a l'hemicicle. Martí Rigau presentarà el llibre el 21 de juny a les set del vespre al Claustre del Monestir.

El periodista ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que amb el llibre vol explicar una visió que acosti la part més personal dels polítics i fugi de les generalitzacions.

Josep Maria Martí Rigau

Jo trobo que és molt injust que tot aquest col·lectiu quedi marcat per conductes delictives, antidemocràtiques i que van contra la societat d'uns que són una minoria. Els meus amics em diuen que tinc la síndrome d'Estocolm perquè estic tot el dia amb polítics i acumulo 15 anys al Parlament.


Durant la seva tasca com a cronista al Parlament, Martí Rigau ha viscut moments claus de la política catalana. El periodista ha explicat que el moment més emotiu va ser el 2005 amb l'aprovació de l'Estatut.

Josep Maria Martí Rigau

El més emocionant va ser quan es va aprovar l'Estatut. Després hi ha hagut altres moments que s'han aprovat coses, sobretot en l'àmbit sobiranista. Potser ara estem més acostumats a tot això però a mi en aquell moment em va semblar molt emotiu perquè hi va haver una sensació d'unitat extraordinària.


El pròleg de l'obra, coeditada per TV3 i Ara Llibres, és de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.