Les JERC insten el govern a complir els acords del pacte pressupostari


  • Comparteix:

Un moment de la roda de premsa

Un moment de la roda de premsa

Les JERC insten el govern municipal a complir els acords del pacte pressupostari. Les joventuts d'ERC asseguren que l'equip de govern no ha respectat el calendari pactat amb el grup republicà i adverteixen que 'serà difícil arribar a nous acords si no es compleixen els compromisos adquirits'. Tot i l'avís, els independentistes es mostren optimistes perquè encara queda mig any per executar el pacte.

Entre els principals incompliments que destaquen les JERC, hi ha l'ampliació dels horaris habituals de les biblioteques. La formació exigeix que aquests equipaments no tanquin al migdia ni els dissabtes a la tarda, un fet que segons els republicans s'hauria d'haver implementat al febrer i que encara no s'ha executat. En aquest mateix sentit, també reclamen que s'ampliï l'horari de les aules d'estudi i critiquen que la regidoria de Joventut hagi fet pública les obertures d'aquests espais per al període d'exàmens de final de curs sense consultar-ho ni consensuar-ho.

Una altra de les reivindicacions és la construcció de la sala polivalent on es poguessin celebrar concerts i que inclogués bucs d'assaig. Segons les joventuts d'ERC estava previst que a principis d'any s'iniciés el calendari per fer el projecte bàsic executiu i a data d'avui encara no s'ha començat. El regidor d'ERC-MES i membre de les JERC, Èric Gómez, creu que encara hi ha marge de maniobra per complir els acords pressupostaris.

Èric Gómez

Si el govern es posa les piles, hi som a temps. Si anem una mica tard, tampoc no passa res. Però de moment la sensació que tenim de les JERC és que el jovent i el teixit associatiu de la ciutat no són una prioritat per aquest equip de govern.


La construcció de la futura biblioteca central urbana, la línia d'ajuts a l'emprenedoria i potenciar el programa de garantia juvenil i les pràctiques en empreses per lluitar contra l'atur són les altres reclamacions que les JERC ha posat sobre la taula.

Tot i les queixes, les JERC no donen per trencat l'acord però critiquen l'actitud de l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.