S'adjudica a Engrunes el servei de recollida de voluminosos municipal


  • Comparteix:

Cristina Paraira, Damià Calvet i Carmela Fortuny

Cristina Paraira, Damià Calvet i Carmela Fortuny

L'adjudicació del nou sistema de recollida de voluminosos, que es durà a terme al carrer i no als domicilis com fins ara, ha recaigut en Engrunes en estar el concurs obert només a companyies d'inserció laboral. El contracte és de quatre anys més dos possibles pròrrogues i té un cost anual de 813.906 euros i un cost d'obres de 253.234, tot sense incloure l'IVA.

Els ciutadans hauran de dipositar els residus voluminosos al costat dels contenidors més propers a casa seva el dia i l'hora corresponents. La recollida es farà per sectors i dies concrets, amb un freqüència mínima de recollida de dos dies per setmana al nucli urbà i d'un dia als districtes. Ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Els ciutadans hauran de baixar el voluminós als contenidors. Tot plegat s'haurà de comunicar molt bé. Així oferirem un millor servei i tindrem la ciutat més neta.


A part del nou sistema de recollida de voluminosos, Sant Cugat també ha adjudicat el nou sistema de recollida del cartró comercial, la fracció vegetal i les selectives especials. A més, el contracte també inclou la gestió del Punt Verd del centre, el mini Punt Verd del mercat de Torre Blanca i el Punt Verd mòbil, on s'incorpora el manteniment interior i exterior de les instal·lacions.

Nova 'app'
L'Ajuntament crearà una aplicació per a mòbils per posar en contacte santcugatencs que vulguin desfer-se de voluminosos. D'aquesta manera, es podrà donar una segona vida a diferents objectes sense necessitat que l'empresa encarregada de la recollida de voluminosos hagi de recollir-los prèviament. L'intercanvi de voluminosos entre ciutadans no podrà implicar cap tipus de transacció econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.