La indemnització milionària per als afectats de la reparcel·lació de Can Mates, avui al ple


  • Comparteix:

El ple se celebra a la sala de plens de l'ajuntament / Foto: Localpres

El ple se celebra a la sala de plens de l'ajuntament / Foto: Localpres

El ple municipal tractarà aquest dilluns l'execució de la sentència que suposa indemnitzar amb 8,5 milions als vuit propietaris dels terrenys afectats per l'anul·lació de la reparcel·lació del Turó de Can Mates. A més, els set grups amb presència al ple, Convergència, la CUP-PC, C's, ERC-MES, ICV-EUiA, el PSC i el PP, porten a debat un total de 17 mocions a la sessió que s'obre a les set de la tarda. Mitja hora abans té lloc l'audiència ciutadana.

Només una de les mocions és institucional, la referent a la celebració del Dia de l'Associacionisme Cultural, el 4 de juny, una proposta original de Convergència. La resta són mocions dels partits polítics que aborden qüestions com la prohibició de les pistoles elèctriques (CUP-PC), millorar les condicions del servei de taxi (C's), declarar Felip VI 'persona no grata' (ERC-MES), recuperar la gestió d'Aigües Ter-Llobregat (ICV-EUiA), el compliment de la laïcitat a Catalunya (PSC) i un pla de millora de mobilitat a Can Sant Joan (PP).

La sessió plenària també ha d'aprovar l'actualització dels documents del Pla de Protecció Civil i la resolució de l'adjudicació del servei de recollida de voluminosos. També es ratificarà l'acord de dissolució del Consorci de Comunicació Local i el Consorci de la TDT Vallès Sud.

En territori es debatrà la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) a l'àmbit de Torre Negra i, en medi ambient, es portarà a aprovació l'ordenança per controlar el mosquit tigre.

El capítol econòmic ve protagonitzat per la modificació dels preus públics de les instal·lacions esportives, l'autorització perquè el local RK ampliï les instal·lacions i la dació de compte de l'execució del 0,7% dels comptes en cooperació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.