Sant Cugat rebutja 'l'ofensiva legislativa, judicial i econòmica' de l'Estat espanyol


  • Comparteix:

Una imatge del Tribunal Constitucional / Foto: ACN

Una imatge del Tribunal Constitucional / Foto: ACN

Sant Cugat rebutja 'l'ofensiva legislativa, judicial i econòmica de l'Estat espanyol' a Catalunya i critica que el govern espanyol presenti recursos i anul·li lleis catalanes en comptes de resoldre les emergències socials. Ho ha aprovat el ple municipal d'aquest dilluns amb una moció conjunta de Convergència i ERC-MES a partir d'una proposta dels convergents. El text també manifesta que el govern 'està legitimat' per portar a terme tot el desplegament necessari per convertir Catalunya en un estat independent.

ESCOLTA-HO

El text ha tingut el suport de Convergència, la CUP-PC i ERC-MES. El PSC i ICV-EUiA també li han donat suport, excepte als punts que reconeixen la legitimitat del govern català per desplegar els mecanismes per esdevenir un nou estat, on han votat en contra. El PP ha votat en contra de la moció, mentre que C's ha abandonat la sala de plens per no participar en el debat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.