El ple rebutja demanar al govern bonificar els santcugatencs que usin el peatge dels Túnels


  • Comparteix:

Túnels de Vallvidrera

Túnels de Vallvidrera

Els vots de Convergència i ICV-EUiA han tombat la moció del PP per sol·licitar una bonificació mínima del 50% per als santcugatencs que utilitzen els Túnels de Vallvidrera. C's i el PSC han fet costat al PP, mentre que la CUP-PC i ERC-MES s'han abstingut per no compartir que la bonificació només beneficiï els usuaris empadronats a Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

Tot i remetre's a una moció aprovada el 2001 per suprimir el peatge del Túnels, el PP ha defensat la bonificació del 50% com una mesura més fàcil d'assumir. El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha remarcat que aquesta seria una actuació que ajudaria un gran nombre de ciutadans.

Álvaro Benejam

Són molts els santcugatencs per anar a Barcelona amb un gran cost al mes. No es coneix cap acció per a la supressió del peatge.


Una tesi que han compartit parcialment la CUP-PC i ICV-EUiA tot i que s'han decantat per fer una proclama per usar el transport públic. Des de Convergència, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha remarcat que la Generalitat hauria d'assumir les bonificacions en un peatge que ja ofereix molts descomptes.

Damià Calvet

Un dels gran problemes que tenim és la gran disparitat de preu per metre en diferents peatges. No hem tingut suport del govern espanyol. La Generalitat sí que ha fet un esforç.


D'altra banda, el PP ha retirat una moció per elaborar un pla de millora de la mobilitat en el polígon de Can Sant Joan en conèixer les ajudes de la Diputació de Barcelona que, en aquest sentit, rebrà la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.