ERC-MES vol implantar una brigada permanent per garantir el manteniment a les Planes


  • Comparteix:

Les Planes

Les Planes

ERC-MES proposarà al ple de juliol que les Planes disposi d'una brigada permanent formada per dues persones que efectuï el manteniment del districte. La moció arriba arran d'una 'preocupació creixent de la ciutadania' pel que fa a la cura d'espais com les escales Ringo Rango, els espais ECO i les pistes esportives, entre altres. El text també insta l'Ajuntament a dotar de bancs i de marquesines les parades d'autobús en resposta a una freqüència de pas 'molt reduïda' al districte.

La moció recull que la presència de porcs senglars afecta el mobiliari i l'espai urbà, i que la ubicació del districte a la serra de Collserola el fa més vulnerable en cas d'incendi, fet pel qual cal garantir la presència de la brigada. La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, assegura que la proposta respon a una reivindicació 'històrica' del veïnat.

Mireia Ingla

Les Planes és una zona que té unes circumstàncies molt especials, amb necessitats que no tenen altres espais de la ciutat.


La proposta republicana preveu garantir la formació dels treballadors de la brigada i que la seva contractació s'efectuï a través d'un pla d'ocupació específic. Com que les Planes està dividida entre els termes municipals de Sant Cugat i Barcelona, la moció també recull que es coordini l'acció entre els dos consistoris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.