El PP critica el nou cartipàs i lamenta que no hi hagi un regidor d'Economia

Álvaro Benejam és portaveu del PP

Política

Publicat el 8/jul/16 per Alba Triadó

El PP critica el nou cartipàs que redistribueix entre quatre regidors les funcions del fins ara tinent d'alcalde d'Economia, Empresa, Ocupació i Recursos Humans, Carles Brugarolas. Els populars lamenten que hi hagi 'un canvi d'aquesta magnitud' en una cartera que consideren 'una de les més importants' quan 'fa poc més d'un any que s'ha format el govern'.

El portaveu del partit, Álvaro Benejam, ha explicat a Cugat.cat que 'no s'ha actuat amb responsabilitat' en la redistribució de les funcions de la cartera d'Economia.

Álvaro Benejam

Entenem que aquest canvi és de molta rellevància. La cartera és prou important com perquè es nomeni un nou regidor d'Economia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El PP també es queixa de 'la poca o nul·la experiència' que tenen els regidors que adopten les responsabilitats en qüestions d'economia. Segons el partit, aquesta redistribució 'deixa en evidència la mala gestió municipal i la falta de recursos de l'equip de govern, que no té ningú que pugui assumir o sàpiga assumir el control i la responsabilitat de l'àrea econòmica de l'Ajuntament'.

Benejam també ha apuntat que el nou cartipàs s'ha dissenyat per evitar que un membre d'Unió entrés al consistori.

Álvaro Benejam

Si Carles Brugaroles renunciés a la seva acta de regidor, entraria un nou regidor d'un partit amb el qual avui en dia no hi ha coalició, Unió Democràtica de Catalunya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els populars han aprofitat per remarcar que 'l'alcaldessa ha tardat més d'un any a adonar-se que no podia prescindir de la regidoria de Seguretat i assumir ella sola les funcions pròpies d'aquest departament, les d'alcaldessa i presidenta de la Diputació'. Segons la formació, això ha fet que 'augmentessin els delictes a Sant Cugat, que no hi hagi un Pla de Seguretat i el malestar de bona part de la plantilla de la Policia Local'.