Ferran Villaseñor, elegit secretari i membre de la direcció nacional de MES


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor serà el nou secretari de MES

Ferran Villaseñor serà el nou secretari de MES

El regidor de Moviment d'Esquerres (MES) Ferran Villaseñor forma part de la nova direcció executiva del partit com a secretari. Ho han decidit els militants a l'assemblea general que ha celebrat la formació aquest diumenge, on s'ha proclamat Alfons Palacios com a nou president de la formació. Villaseñor formarà part, a més, del consell polític, on també hi haurà els santcugatencs Jaume Espina, Àlvar Roda i Joan Gaya.

Durant l’assemblea, també s’ha aprovat la ponència política de MES, que vol posicionar la formació com a referent del socialisme sobiranista català i apostar pel dret a l’autodeterminació a través d'un referèndum. Villaseñor assegura que el futur de la formació passa per la consolidació del projecte, que només té un any i mig de vida.

Ferran Villaseñor

La nova direcció té el principal objectiu de la consolidació. En l'any i mig que portem no parem de fer eleccions i això per un partit polític fa difícil consolidar-se.


Moviment d'Esquerres ha aconseguit des de la seva fundació 106 regidors, una diputada al Parlament de Catalunya i un eurodiputat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.