Ferran Villaseñor, elegit secretari i membre de la direcció nacional de MES

Ferran Villaseñor serà el nou secretari de MES

Política

Publicat el 12/jul/16 per Albert Prat

El regidor de Moviment d'Esquerres (MES) Ferran Villaseñor forma part de la nova direcció executiva del partit com a secretari. Ho han decidit els militants a l'assemblea general que ha celebrat la formació aquest diumenge, on s'ha proclamat Alfons Palacios com a nou president de la formació. Villaseñor formarà part, a més, del consell polític, on també hi haurà els santcugatencs Jaume Espina, Àlvar Roda i Joan Gaya.

Durant l’assemblea, també s’ha aprovat la ponència política de MES, que vol posicionar la formació com a referent del socialisme sobiranista català i apostar pel dret a l’autodeterminació a través d'un referèndum. Villaseñor assegura que el futur de la formació passa per la consolidació del projecte, que només té un any i mig de vida.

Ferran Villaseñor

La nova direcció té el principal objectiu de la consolidació. En l'any i mig que portem no parem de fer eleccions i això per un partit polític fa difícil consolidar-se.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Moviment d'Esquerres ha aconseguit des de la seva fundació 106 regidors, una diputada al Parlament de Catalunya i un eurodiputat.